PEFLog – superhelppo sovellus PEF seurantaan

 

PEFLog on super helppo sovellus astman seurantaan. Se tekee seurantalomakkeet tarpeettomaksi pitämällä PEF tulokset aina tallessa ja valmiina raportoitavaksi

PEFLog sovellus toimii astman hoitopäätöksen tukena, diagnosoinnin apuvälineenä sekä tekee PEF-tulosten omaseurannasta sekä esim. työpaikkaseurannasta todella helppoa ikään katsomatta. PEF Log ei vaadi rekisteröintiä eikä kirjautumista, joten PEF mittausten seuranta voi alkaa saman tien.

Astman seurannassa on kolme yksinkertaista vaihetta. Käytä PEF-mittaria ohjeiden mukaan ja tallenna saamasi lukemat PEFLogiin, jonka jälkeen voit tarkastella raporttia milloin vain taikka lähettää raportin esim. lääkärillesi. Toista vaiheet säännöllisesti, niin näet tilanteen kehittymisen ja voit tarvittaessa reagoida nopeasti.

Astma on keuhkosairaus, johon kuuluvat mm. keuhkoputkiston limakalvotulehdus ja siihen liittyvä keuhkoputkien lisääntynyt supistumisherkkyys. Astman tavallisia oireita ovat yskä, limaneritys, hengenahdistus ja hengityksen vinkuminen. Astma voidaan hoitaa ja tavoitteina ovat oireettomuus, keuhkojen normaali toiminta ja pahenemisvaiheiden estäminen. Katso lisätietoa astmasta ja sen hoitamisesta hengitysliiton web-sivuilta.

Sovellus helpottaa käyttäjän, lääkärin ja hoitajan työtä. Sovellus hallitsee astman diagnosoinnissa käytetyn menetelmän, bronkodilataatiovasteen, ja laskee tulokset sekä tuottaa raportin aina valmiina lähetettäväksi.


Systolic – superhelppo sovellus verenpaineen seurantaan

 

Systolic on sovellus jolla verenpaineen seuranta on super helppoa, tulokset pysyvät tallessa ja valmiina raportoitavaksi

Systolic verenpaineen seurantasovellus toimii hoitopäätöksen tukena, diagnosoinnin apuvälineenä sekä tekee omaseurannasta niin helppoa että kuka tahansa osaa käyttää sitä saman tien. Sovellus ei vaadi rekisteröintiä eikä ylimääräisiä vaiheita vaan on heti valmiina tulosten tallentamista ja tarkastelua varten.

Verenpaineen seurannassa on kolme yksinkertaista vaihetta. Mittaa systolinen ja diastolinen verenpaine esim. Omron mittarilla ja tallenna tulokset sekä lisäksi pulssi ja paino Systoliciin. Sovellus tuottaa arvokkaan raportin, joka on helppo lähettää esim. lääkärille sähköpostilla. Tallenna tuloksia säännöllisesti, jotta voit kätevästi seurata verenpaineen tilanteen kehittymistä ja tarvittaessa reagoida nopeasti.

Kohonnut verenpaine eli hypertensio on yksi tärkeimmistä sydän- ja verisuonisairauksien vaaratekijöistä. Pitkään jatkuessaan se johtaa valtimoverisuonien vaurioitumiseen ja ateroskleroosiin eli valtimoiden kovettumiseen. Katso lisätietoa kohonneesta verenpaineesta ja sen hoitamisesta Sydänliiton sydän.fi web-sivuilta.

Systolic sovellus helpottaa käyttäjän,  lääkärin ja hoitajan työtä automatisoimalla ja digitalisoimalla tulosten tallentamiseen, esittämiseen ja siirtämiseen liittyvät vaiheet. Systolic tuottaa arvokkaan raportin automaattisesti ja aina valmiina lähetettäväksi.