PEFLog – superhelppo PEF sovellus

PEFLog on superhelppo sovellus astman seurantaan ja PEF tulosten kirjaamiseen. PEFLogin käyttö on niin helppoa että se sujuu keneltä vain ikään katsomatta. PEFLog ei vaadi rekisteröintiä eikä kirjautumista, joten PEF seuranta voi alkaa saman tien.

PEFLog sovellus toimii astman hoitopäätöksen tukena, diagnosoinnin apuvälineenä sekä tekee PEF-tulosten omaseurannasta todella helppoa. Sovellus helpottaa käyttäjän,  lääkärin ja hoitajan työtä. Sovellus hallitsee astman diagnosoinnissa käytetyn menetelmän, bronkodilataatiovasteen, ja laskee tulokset. PEFLog tuottaa arvokkaan raportin valmiina lähetettäväksi.

 

 

 


Systolic – superhelppo verenpaineen seurantasovellus

Systolic verenpaine sovellus tekee verenpaineen seurannasta niin helppoa, että kuka tahansa osaa käyttää sitä saman tien. Tallenna systolinen ja diastolinen verenpaine sekä lisäksi pulssi ja paino niin voit kätevästi seurata verenpaineen tilanteen kehittymistä.

Systolic verenpaineen seuranta sovellus toimii hoitopäätöksen tukena, diagnosoinnin apuvälineenä sekä tekee omaseurannasta todella helppoa. Sovellus helpottaa käyttäjän,  lääkärin ja hoitajan työtä automatisoimalla ja digitalisoimalla tulosten tallentamiseen, esittämiseen ja siirtämiseen liittyvät vaiheet. Systolic tuottaa arvokkaan raportin automaattisesti ja valmiina lähetettäväksi. Sovellus ei vaadi rekisteröintiä eikä ylimääräisiä vaiheita vaan on heti valmiina tulosten tallentamista ja tarkastelua varten.